Privacy verklaring van Herpen Haarmode & Kadoshop


Van Herpen Haarmode & Kadoshop respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de online afspraken zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

 

Online afspraak


Als je online een afspraak voor een behandeling maakt hebben wij je naam, telefoonnummer en emailadres nodig om deze afspraak te verwerken. Het online boekingssysteem waar wij mee werken heet Barberbooking en is een onderdeel van Davinci. Davinci is het bedrijf wat onze kapperssoftware levert zoals het online afsprakenboek. Davinci is verwerkersverantwoordelijke en met de volgende link verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden voor meer informatie Algemene voorwaarden Davinci 

 

Behandeling kapsalon


Bij een behandeling in onze kapsalon worden naam, geboortedatum en adresgegevens toegevoegd aan het klantenbestand met eventuele recepten voor herhaalbehandelingen. Het emailadres word alleen met jou toestemming toegevoegd, hierbij kun je tegelijkertijd aangeven of je een nieuwsbrief wil ontvangen. Deze worden bewaard tot wederopzegging.

 

Nieuwsbrief


De nieuwsbrief word enkele malen per jaar verzonden, op elke nieuwsbrief zit een mogelijkheid om je af te melden, bij afmelding wordt het email-adres direct verwijderd.


Google Analytics


Van Herpen Haarmode & kadoshop gebruikt google-analytics voor het verzamelen van websitegegevens en daardoor de website te verbeteren.
Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere google diensten.

 

Van Herpen Haarmode & Kadoshop verkoopt je gegevens niet


Van Herpen Haarmode & Kadoshop zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je online afspraak.. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.


Bewaren van persoonlijke gegevens


Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een online afspraak, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Gegevens die je hebt verstrekt op de website van Davinci ten behoeve van het beoordelen van van Herpen Haarmode & Kadoshop blijven bewaard.


Jouw gegevens inzien


Je hebt altijd het recht om de door van Herpen Haarmode & Kadoshop opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar haarmodevanherpen@home.nl Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.


Autoriteit Persoonsgegevens


De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door van Herpen Haarmode & Kadoshop en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens


Van Herpen Haarmode & Kadoshop
Bergerstraat 9
6086BL Neer (L)


Voor vragen, opmerkingen of andere zaken zijn wij telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 8.00-18.00 via 0475597097 Het kan gebeuren dat ik niet meteen de telefoon aan kan nemen, schrijf dan gerust een email of Whatsapp bericht. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:
Email: haarmodevanherpen@home.nl
telefoon: 0475597097 WhatsApp +31651538447

 

Privacyverklaring bijgewerkt op 25-05-2018

 

 

 

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: